Cycle for Hope Beelen

Klaas den Breejen

( Fietser | Lid van team: Beelen.nl )

Opgehaald

150
33% bereikt van mijn streefbedrag € 450
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Beste relatie,

In deze bizarre tijden is het belangrijk dat we elkaar steunen, en Beelen.nl draagt graag maatschappelijk zijn steentje bij. Maar niet alleen door een circulaire en duurzame economie te stimuleren… Ook op ander gebied: Er zijn namelijk veel mensen met verslavings- en psychische problemen in Nederland. Kapot door trauma’s en dit dakloos of juist onzichtbaar onder een nette jas. Veel families zijn hierdoor gebroken.

Om onze medemens te helpen zal Beelen.nl van 24 tot 26 september gaan fietsen voor Cycle for Hope. Samen met collega’s fiets ik 1200km binnen 48 uur in de vorm van estafettes. Met uw gift kan Stichting De Hoop de broodnodige hulp bieden naast een goede behandeling via een zorgverzekeraar. Denk hierbij aan steun in inloophuizen, het bieden van pastorale zorg of ontwikkeling via de interne opleidingsschool.

We zijn al goed onderweg naar ons doel van het ophalen van €10.000, maar hoe gaaf is het als wij met z’n allen dit bedrag passeren? Daarom vragen we uw hulp! Geeft u, samen met Beelen.nl, hoop aan uw medemens die dit nodig heeft? Lever uw bijdrage door een donatie te maken door hier te klikken 🍀

Alvast hartelijk dank voor uw overweging en donatie.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser
  • Begeleider