De juiste GPX-bestanden Toertochten

27 augustus 2024 14:38

GPX-bestanden

We hebben een aantal vragen ontvangen over de GPX-bestanden. De lussen bleken niet in de juiste volgorde geüpload te zijn. Dit probleem hebben we inmiddels verholpen. Op de downloadpagina staan nu achter de knoppen de juiste routes. 

Ga naar de downloadpagina

Wat betreft de 120km- en 180km-route: Mio en Garmin ondersteunen de gehele route. Andere navigatie-apps kunnen mogelijk de route downloaden als 2 of 3 losse lussen van 60km. 

Rustpunten

De 60km komt niet langs het rustpunt. De 120km Toertocht komt 1 keer langs het rustpunt. Dit betekent dat deze renners 2 keer een tussendoortje (krentenbol, banaan) meekrijgen: net voor je vertrek en op het rustpunt. De renners die 180km afleggen komen 2 keer langs het rustpunt hebben dus 3 keer recht op een tussendoortje. 

De 60 & 120km renners krijgen na afloop een lunchpakket. De 180km renners krijgen een avondmaaltijd. 

Geen gezamenlijke afsluiting

Er is in principe geen gezamenlijke afsluiting. We willen rond 18:30, als iedereen terug is, het totaalbedrag kenbaar maken. Kortom: voel je vrij om tot die tijd te blijven, of om juist op huis aan te gaan als je rit er op zit.

Sponsortips

Wij helpen je graag om zoveel mogelijk steun te verkrijgen voor jouw actie en de levens die je daarmee gaat steunen. Check onze fondswerftips hieronder en gebruik ze zoveel mogelijk:

Tips voor fondsenwerven