Fietsen voor hoop!

Robert Kooijman

( Toertocht 180 km | Lid van team: InterDam )

Opgehaald

590
118% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Hoi, 

Leuk dat je mijn pagina bezoekt. Mijn naam is Robert Kooijman. Ik ben getrouwd met Gertine en ben vader van 3 zonen. In het dagelijks leven werk ik als projectmanager verkeerssystemen bij de Gemeente Rotterdam. Daarnaast ben ik politiek actief in mijn woonplaats Ridderkerk. Daar ben ik fractievoorzitter van de ChristenUnie. 

Mijn vrije tijd vul ik graag in op de fiets. Heerlijk buiten zijn, gezond voor lichaam en geest, grenzen verleggen en vaak ook gezellig met anderen. 

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met Cycle for Hope. Allereerst vind ik het een mooi doel om geld op te halen voor mensen die kampen met verslavings- en/of psychische problemen. De Hoop biedt kwalitatief goede hulp voor deze doelgroep, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Daarnaast is deze tocht voor mij persoonlijk een mooie uitdaging. De afstand van 180 km heb ik niet eerder afgelegd en maakt dat dit ook echt een uitdaging voor mij is. Door het met elkaar te doen geeft me een extra stimulans. 

Ik houd er zelf totaal niet van om geld te vragen, maar ik wil u en jou toch verzoeken een donatie te doen zodat ik een mooi bedrag kan meenemen naar Stichting de Hoop.

Kan ik op u rekenen? Klik dan hieronder op de knop om mij te sponsoren! 

Super bedankt!

met vriendelijke groet,

Robert

Beschikbare activiteiten:

  • Toertocht 70 km
  • Toertocht 120km
  • Toertocht 180 km

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer