Wij maken samen het verschil

Raymond van Egmond

( Inschrijfgeld fietser (zonder shirt)  | Fietser | Lid van team: Jansen (Re)Cycling Team )

Opgehaald

2.683
357% bereikt van mijn streefbedrag € 750

in 2012 begon mijn reis met Cycling for Hope, een avontuur dat niet alleen mijn liefde voor wielrennen, maar ook mijn verlangen om anderen te helpen, aansprak. Zes keer heb ik met trots deelgenomen aan dit bijzondere evenement, een reis die begon als een persoonlijke uitdaging maar al snel transformeerde in een toewijding aan hoop en verandering.

Elk pedaal dat ik trap, elke kilometer die ik afleg, heeft een doel dat dieper reikt dan het bereiken van persoonlijke grenzen. Mijn fietsavontuur dient als een krachtig middel om geld in te zamelen voor Stichting De Hoop in Dordrecht. Hier worden levens omgevormd, en met elk gespaard bedrag kunnen we een helpende hand bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben.

In de afgelopen zes deelnames heb ik de kracht van samenhorigheid gevoeld, de onvergetelijke sfeer van doorzettingsvermogen en de beloning van het afzien voor een ander. Mijn team en ik hebben niet alleen kilometers afgelegd, maar ook een verschil gemaakt in het leven van degenen die worstelen.

Waarom blijf ik dit doen? Het antwoord is simpel: omdat ik geloof in verandering. Fietsen voor Hoop is niet alleen een persoonlijke reis van afzien en presteren, maar een kans om hoop te brengen in de levens van degenen die te maken hebben met uitdagingen die ze alleen niet kunnen overwinnen.

Dus hier sta ik, klaar voor mijn zevende deelname, klaar om opnieuw af te zien, te presteren en vooral, klaar om een verschil te maken. Mijn fiets is niet alleen een voertuig voor mijn passie, maar ook een instrument voor transformatie.

Sluit je aan bij mij op deze reis. Laten we samen trappen voor hoop, voor verandering, en voor een betere toekomst voor hen die onze steun het meest nodig hebben.

Dank je wel voor het delen in deze missie van Cycling for Hope.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser (65/200 Beschikbaar)
  • Begeleider

Bekijk alle

Op weg naar Cycling for Hope 2024: Een reis van transformatie en doorzettingsvermogen

25-04-2024 | 09:06 Uur
  Op weg naar Cycling for Hope 2024: Een reis van transformatie en doorzettingsvermogen Het is tijd om de pedalen te laten draaien en onze reis te beginnen naar het Cycling for Hope-evenement van 2024. Voor mij markeert dit niet alleen mijn 7e deelname aan dit bijzondere evenement, maar ook het hoogtepunt van een ongelooflijke transformatie die ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt. Een reis van transformatie: Een jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor verandering. Met 50 kg overgewicht op mijn schouders en een verlangen naar een gezonder leven, onderging ik een maagomleidingsoperatie. Het was het begin van een reis vol uitdagingen en triomfen, een reis die me heeft gevormd tot wie ik vandaag ben. Topfit en klaar voor de uitdaging: Na 10 intense maanden van toewijding en vastberadenheid, kan ik met trots zeggen dat ik topfit ben geworden. Ondanks de koude en natte Nederlandse weeromstandigheden, heb ik mezelf uitgedaagd en mooie ritten gemaakt. Deze voorbereiding heeft me en mijn team, het Janssen Cycling Team, klaargestoomd voor de ultieme uitdaging: Rondje Nederland in 48 uur. Een team van vrienden: Maar ik ben niet alleen op deze reis. Samen met vier echte fietsvrienden vormen we een hecht team, klaar om de uitdagingen van Cycling for Hope 2024 aan te gaan. Onze band gaat verder dan alleen de fietspaden; het is een band van vriendschap, steun en doorzettingsvermogen. Bovendien worden we begeleid door twee fantastische professionals, Mark Verweij en Dirk Jan Verboom, die ons door elke etappe zullen leiden.   Het vooruitzicht: Terwijl we ons voorbereiden om de wegen van Nederland te doorkruisen, voel ik een mix van opwinding en vastberadenheid. Deze reis gaat over meer dan alleen het overwinnen van fysieke hindernissen; het gaat over het vieren van veerkracht, doorzettingsvermogen en hoop. Slotgedachte: Cycling for Hope 2024 staat voor de deur, en ik kan niet wachten om mijn pedalen te laten draaien en mijn hart te laten zingen op de wegen van Nederland. Deze reis is een herinnering aan de kracht van transformatie, vriendschap en de menselijke geest. En ik ben dankbaar dat ik deze reis mag delen met jullie allemaal. Dus laten we samen op weg gaan, op zoek naar avontuur, uitdaging en hoop. Want op de wegen van het leven is elke pedaalslag een stap vooruit naar een helderdere toekomst.    Raymond van Egmond

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer