Wij maken samen het verschil

Raymond van Egmond

( Inschrijfgeld fietser (zonder shirt)  | Fietser | Lid van team: Jansen (Re)Cycling Team )

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 750

Nog te gaan:

n 2012 begon mijn reis met Cycling for Hope, een avontuur dat niet alleen mijn liefde voor wielrennen, maar ook mijn verlangen om anderen te helpen, aansprak. Zes keer heb ik met trots deelgenomen aan dit bijzondere evenement, een reis die begon als een persoonlijke uitdaging maar al snel transformeerde in een toewijding aan hoop en verandering.

Elk pedaal dat ik trap, elke kilometer die ik afleg, heeft een doel dat dieper reikt dan het bereiken van persoonlijke grenzen. Mijn fietsavontuur dient als een krachtig middel om geld in te zamelen voor Stichting De Hoop in Dordrecht. Hier worden levens omgevormd, en met elk gespaard bedrag kunnen we een helpende hand bieden aan degenen die dit het meest nodig hebben.

In de afgelopen zes deelnames heb ik de kracht van samenhorigheid gevoeld, de onvergetelijke sfeer van doorzettingsvermogen en de beloning van het afzien voor een ander. Mijn team en ik hebben niet alleen kilometers afgelegd, maar ook een verschil gemaakt in het leven van degenen die worstelen.

Waarom blijf ik dit doen? Het antwoord is simpel: omdat ik geloof in verandering. Fietsen voor Hoop is niet alleen een persoonlijke reis van afzien en presteren, maar een kans om hoop te brengen in de levens van degenen die te maken hebben met uitdagingen die ze alleen niet kunnen overwinnen.

Dus hier sta ik, klaar voor mijn zevende deelname, klaar om opnieuw af te zien, te presteren en vooral, klaar om een verschil te maken. Mijn fiets is niet alleen een voertuig voor mijn passie, maar ook een instrument voor transformatie.

Sluit je aan bij mij op deze reis. Laten we samen trappen voor hoop, voor verandering, en voor een betere toekomst voor hen die onze steun het meest nodig hebben.

Dank je wel voor het delen in deze missie van Cycling for Hope.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser (123/200 Beschikbaar)
  • Begeleider

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer