Ik zet me in voor het werk van De Hoop!

Janneke Folkersma

( Inschrijfgeld fietser (met shirt)  | Fietser | Lid van team: Team Groningen )

Opgehaald

777
51% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500

Er zijn veel verslaafden en dak- of thuislozen in Nederland. Kapot door trauma’s of juist onzichtbaar onder een nette jas.
Naast ggz-behandelingen aan verslaafden en psychiatrische patiënten biedt De Hoop hulp die niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar zoals in de inloophuizen in Dordrecht en Vlissingen.
Daar zorgen ze ervoor dat mensen zonder huis of thuis even tot rust kunnen komen, een kopje koffie krijgen en misschien wel hun enige warme maaltijd van de week.
Bezoekers kunnen gebruik maken van de computer om hun administratie te regelen of even lekker douchen en hun kleding wassen.

Cycle for Hope organiseert uitdagende fietsevenementen om de cliënten van De Hoop op weg te helpen naar een nieuw leven, waaronder het ‘rondje Nederland’.
Opnieuw beginnen is een zware weg, met veel obstakels. Wij kunnen ons dat niet inbeelden. Wel kunnen we onszelf uitdagen, en dat gaan we dus ook doen!
Wij zullen onze eigen zware weg gaan op de pedalen. Van 20 t/m 22 juni fietsen wij samen 1200 kilometer in estafette. In 48 uur trotseren wij de Zeelandbrug, de Limburgse heuvels en de Groningse wind tegen.
Dit wordt zeker afzien, maar we weten waar we het voor doen. Team Groningen zet zich in om zo veel mogelijk geld op te halen voor deze inloophuizen. Dat doen we omdat wij de cliënten van De Hoop graag ondersteunen om hun leven weer op de rit te krijgen.

Help jij mee door te sponsoren?

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser (65/200 Beschikbaar)
  • Begeleider

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer