Inloophuis het Anker Vlissingen: waardevol voor iedereen

Henriëtte Swartjes

( Inschrijfgeld begeleider (met shirt)  | Begeleider | Lid van team: Team De Hoop - Zonnepanelen de Heer )

Opgehaald

2.655
88% bereikt van mijn streefbedrag € 3.000

Nog te gaan:

In Inloophuis het Anker in Vlissingen zien we wat het met mensen doet als je oprecht naar ze luistert en interesse toont en ze vertelt over een toekomst met Jezus. Daarmee helpen we ze op weg naar een nieuw leven. Naast een luisterend oor, bieden de vrijwilligers van het inloophuis elke maandag en vrijdag zo'n 40 gasten gratis koffie en een gratis warme maaltijd. Ook praktische ondersteuning wordt verleend.

Om dit te bekostigen, zijn we afhankelijk van giften. Met deze actie wordt ook het inloophuis, waarvan ik coördinator mag zijn, ondersteunt.

Ik hoop dat jij dit mooie werk ook wilt ondersteunen met je donatie!

En kom ook gerust eens langs op maandag of vrijdag tussen 10.30 en 15.00 uur.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser
  • Begeleider

Bekijk alle

1e stappen zijn gezet

20-04-2023 | 09:46 Uur
Ja, je leest het goed: de 1e stappen zijn gezet, de 1e kilometers gemaakt naar 22-24 juni. Nu weten jullie vast wel dat ik geen fietsster ben, maar een (beach)volleybalster. Dus mijn 1e kilometers bestonden uit een rit naar Dorp De Hoop in Dordrecht voor een ontbijt met een groot aantal renners die een trainingsrit gingen maken. En aangezien het mijn 1e keer Rondje Nederland gaat worden, was het goed om eens wat te sparren. Ik ben altijd in voor een uitdaging, dus deze ben ik dan ook aangegaan. Als begeleidster van een (Zeeuws) subteam van Team Medewerkers De Hoop. Met ons subteam gaan we 4x een etappe van 100 km fietsen. Ik zorg er dan, samen met nog een begeleider voor, dat de renners zo onbezorgd mogelijk kunnen fietsen, zodat we met z'n allen zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor de activiteiten van De Hoop (waarvan voor mij dan inloophuis het Anker in Vlissingen op nr. 1 staat). Ons team heeft nu 2 super enthousiaste Zeeuwse rensters en ik als enthousiaste begeleidster. Wil jij ons helpen zodat wij 22 juni helemaal klaar voor de start zijn? Wij zoeken nog: 2 renners (m/v): ben jij diegene die ook de uitdaging wil aangaan, of ken jij iemand? 4-6 persoons camper: zodat we op de rustpunten even een tukkie kunnen doen en energie kunnne opdoen bedrijvensponsors: met je logo op ons wielrenshirt en/of broek. En die wordt meer dan alleen 22-24 juni gebruikt, dus je blijft zichtbaar! donateurs: steun je mij persoonlijk? Ik zit al op de helft van mijn streefbedrag, maar ga natuurlijk voor de volle 100%. Doneren kan via de doneerknop op mijn persoonlijke deelnamepagina https://deelname.cycleforhope.nl/fundraisers/henriette-swartjes. Let's go!! Ik kan niet wachten tot de 22e juni!  

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer