Normal bdb446238eeabe42ee082fd330d9867f62204f37

MTB-marathon 2020

Wij hebben samen al 4.815 km afgelegd
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

11 en 12 september 2020 | MTB marathon

 

In september gaan we afzien in de Veluwse bossen! Ervaar de uitdaging van in estafette mountainbiken in de nacht en kies voor de 24-uurstocht - uniek in zijn soort. Dit jaar met een vernieuwde nachtroute, grotendeels onverhard!

Creëer je eigen uitdaging en kijk hoeveel uren jij het volhoudt! Of ga als team de uitdaging aan tegen andere teams. Wij zorgen voor gezelligheid en voldoende eten op de rustpunten. Na afloop is er een gezamelijke maaltijd, die natuurlijk coronaproof wordt georganiseerd.

 

Nieuw in 2020: Speciaal parcours voor kinderen

In 2020 is er voor het eerst een speciaal parcours voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Houd je van mountainbiken en wil je niet langs de kant staan te wachten terwijl je vader of moeder fietst? Doe dan mee met de 6-uurs MTB-marathon! Kijk hier voor meer informatie. 

 

Route

De afstand van de dagroute is 27 km met mooie single tracks. De grotendeels onverharde nachtroute is 10 km lang. Tussen de rondes door zijn er diverse rustpunten. Familie en vrienden die je komen aanmoedigen, kunnen hier van alles beleven.

Beschikbare activiteiten:

  • 24 uur
  • 12 uur
  • 6 uur

Sponsorgeld

Voor slechts €25,00 inschrijfkosten doe je mee. We vragen je om minimaal €150 euro aan sponsorgeld te verzamelen voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven.

 

Datum, tijd en locatie

Start 24 uurs : 11 september 18.00 uur

Start 12 uurs : 12 september   6.00 uur

Start   6 uurs : 12 september 12.00 uur

De start is op Recreatiepark 't Veluwshof, Krimweg 152 in Hoenderloo

 

Maaltijden en slaapplaatsen

Terwijl jij afziet op de pedalen, zorgen wij voor het krachtvoer. Op de uitvalsbasis serveren we meer dan genoeg eten en drinken (broodjes, koffie, een hartige hap, thee, fris). Dit doen we ook 's nachts. We sluiten af met een maaltijd. Vanwege corona zullen we dat in groepen doen, waarbij we de coronamaatregelen volgen.

Nabij het start-finishterrein is ruimte om te kamperen met tent, camper of caravan. Dit is op aanvraag, mail hiervoor naar info@cycleforhope.nl. Voor de deelnemers aan de 24-uurstocht verzorgen wij één nacht. De deelnemers aan de 12-uurstocht kunnen die nacht met korting verblijven. 

 

24 uurs: Let erop dat je goed licht hebt!

We hebben dit jaar ook 's nachts een "echte" MTB-route (grotendeels onverhard). Het is dus uiterst belangrijk dat je goed licht hebt. Als dat niet het geval is, kunnen we je NIET laten starten.

Shirt

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt is en andere kleding is ook te koop.

 

Inschrijven

Doe mee en schrijf je in!

 

Inschrijven

Krijg jij een kick van mountainbiken en houd je wel van een uitdaging? In 2020 is er voor het eerst een speciale MTB-marathon voor kinderen van 8 t/m 14 jaar!

 

Sponsorgeld

Voor €25,- inschrijfgeld doe je mee. Hiervoor krijg je een te gekke dag én (in ieder geval bij aanmelding voor 25 juni) een Cycle for Hope shirt. We hopen dat je €25,- of meer aan sponsorgeld ophaalt, maar dat is geen vereiste.

 

Datum, tijd en locatie

Start op 12 september 11:00
Locatie: Recreatiepark 't Veluwshof, Krimweg 152 in Hoenderloo

 

Route

We hebben een parcours uitgezet van 10 km met uitdagende stukken. Vooraf trainen is zeker nodig! Het parcours wordt gefietst onder begeleiding van een meerderjarige.

 

Shirts

Meld je aan voor 25 juni en ontvang bij de start jouw shirt. Meld je jezelf later aan? Dan wordt je shirt na september opgestuurd. Advies: kies één maat groter dan je nu hebt, zodat je langer met het shirt kunt doen.

 

Inschrijven

Ga jij de uitdaging aan? Supertof! Schrijf je in bij het team van je vader of moeder of voeg je bij een ander team.

 

Inschrijven