Normal c9ddd4c01630fb819fe7f0cd916f08b3ac606cad

Ladies Ride 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

12 september 2020 | Ladies Ride 100 km

 

Powervrouwen opgelet! Samen met andere ladies word jij uitgedaagd om een tocht van 100 kilometer te fietsen.

Tegelijk zet je je in voor verslaafden en mensen met psychische problemen. Help jij hen uit hun nood?

 

Route

Dit jaar ontdekken we de omgeving van Hoenderloo. Een prachtige route leidt jou over de Veluwe en is beschikbaar in GPX en te volgen via pijlen. Onderweg vind je rustpunten waar je even op adem kunt komen. Liever een andere afstand rijden? Kijk dan bij de Toertocht voor ritten van 50 t/m 150 km.

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’! Laat je NTFU-pas zien bij het ophalen van je startnummer en krijg €3,- terug op je rekening na afloop van het evenement.

 

Beschikbare activiteiten:

  • 100km

Sponsorgeld

Voor slechts €25,00 inschrijfkosten doe je mee. We vragen je om minimaal €150 euro aan sponsorgeld te verzamelen voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven.

 

Datum, tijd en locatie

Start op 12 december om 12:15 uur.
Start- en eindlocatie: Recreatiepark ’t Veluwshof, Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo

 

Maaltijd

De andere toertochten en de tweede dag van de MTB-marathon zijn ook op 12 september. Het zal gezellig druk zijn op het terrein van recreatiepark ’t Veluws Hof. Wij houden wel de coronamaatregelen in de gaten. Na afloop is er een maaltijd, die vanwege deze maatregelen in groepen gehouden zal worden.

 

Shirt en inschrijven

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop. Doe mee en schrijf je in!

 

Inschrijven