Normal c9ddd4c01630fb819fe7f0cd916f08b3ac606cad

Ladies Ride 2020

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

12 september 2020 | Ladies Ride 100 km

 

Powervrouwen opgelet! Samen met andere ladies word jij uitgedaagd om een tocht van 100 kilometer te fietsen.

Tegelijk zet je je in voor verslaafden en mensen met psychische problemen. Help jij hen uit hun nood?

 

Route

Dit jaar ontdekken we de omgeving van Hoenderloo. Een prachtige route leidt jou over de Veluwe en is beschikbaar in GPX en te volgen via pijlen. Onderweg vind je rustpunten waar je even op adem kunt komen. Liever een andere afstand rijden? Kijk dan bij de Toertocht voor ritten van 50 t/m 150 km.

 

NTFU keurmerk

De Toertocht van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘Extra goed geregeld’! Laat je NTFU-pas zien bij het ophalen van je startnummer en krijg €3,- terug op je rekening na afloop van het evenement.

 

Beschikbare activiteiten:

  • 100km

Sponsorgeld

Voor slechts €25,00 inschrijfkosten doe je mee. We vragen je om minimaal €150 euro aan sponsorgeld te verzamelen voor mensen die worstelen met een verslaving of psychische problemen. Werven gaat eenvoudig via jouw online actiepagina en met tips die we je geven.

 

Datum, tijd en locatie

Start op 12 december om 12:15 uur.
Start- en eindlocatie: Recreatiepark ’t Veluwshof, Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo

 

Maaltijd

De andere toertochten en de tweede dag van de MTB-marathon zijn ook op 12 september. Het zal gezellig druk zijn op het terrein van recreatiepark ’t Veluws Hof. Wij houden wel de coronamaatregelen in de gaten. Na afloop is er een maaltijd, die vanwege deze maatregelen in groepen gehouden zal worden.

 

Shirt en inschrijven

Bij je eerste deelname aan Cycle for Hope krijg je gratis het Cycle for Hope-wielershirt. Dit shirt en andere kleding is ook te koop. Doe mee en schrijf je in!

 

Inschrijven

 


Bekijk alle

Laatste belangrijke informatie voor Cycle for Hope

08-09-2020 | 18:00 Uur
Beste deelneemster, Het is eindelijk bijna zover: tijd voor de Ladiesride! We zien ernaar uit om je te ontmoeten. We geven je nog wat actuele informatie door: Datum, tijd en locatie Start op 12 september om 12:15 uur. Start- en eindlocatie: Krimweg 152, 7351 TM Hoenderloo Vanwege corona is het helaas niet mogelijk dat familie en vrienden je komen toejuichen op de finish. Bekijk hier de route.  Noodnummer: 06 47 03 86 90 Bel ons noodnummer bij pech of andere problemen. Zie je een ongeluk gebeuren, of krijg je zelf een ongeluk: bel eerst 112 en dáárna het noodnummer. De start zal in blokken worden verdeeld. Het juiste tijdstip en alle andere informatie hoor je bij de inschrijftafel. Daar vragen we je ook om even een Covid-19 gezondheidscheck in te vullen. Dit moeten wij vanwege de vergunning aan jullie vragen. Daarnaast krijg je bij de inschrijftafel een polsbandje. Dat heb je nodig om toegelaten te worden tot de maaltijd. Draag het dus tot het einde! Maaltijden Terwijl jij afziet zorgen wij voor de juiste voeding. Op de uitvalsbasis serveren we meer dan genoeg eten en drinken (broodjes, koffie, een hartige hap, thee, fris). We sluiten af met een maaltijd. Vanwege corona zullen we dat in groepen doen. Er kunnen ongeveer 65 mensen tegelijk eten. Als je over de finish komt, meld je jezelf of je team af en laten we je weten of je gelijk door kan lopen voor de maaltijd. Het kan zijn dat je even moet wachten. Herbalife Je wordt voor de tocht voorzien van sportdrank: CR7 Drive. Onze hoofdpartner Herbalife stelt deze ter beschikking. In deze sportdrank zit alles wat je nodig hebt voor onderweg. Je krijgt bij de inschrijftafel zakjes mee voor je bidon, die je kunt aanvullen met water. Op het rustpunt onderweg hebben wij water staan, en natuurlijk wat lekkers om te eten.Wil je Herbalife producten bestellen, kan dit via fitmetbrenda@gmail.com. Brenda zal 25% van je bestelling doneren aan Cycle for Hope. Sponsorgeld We gaan voor een geweldige Ladiesride, maar: we doen dit niet alleen voor de lol, maar ook om anderen te helpen. Vergeet niet om sponsorgeld in te zamelen! Dat hoeft niet veel moeite te kosten: een link naar je actiepagina delen via WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. heeft vaak al meer effect dan je van tevoren denkt. Zo help je met jouw deelname cliënten van De Hoop die vechten om een nieuw leven te beginnen. Hier vind je een aantal tips. We doen het samen! Op het hele terrein gelden de RIVM richtlijnen. Laten we deze met ons allen goed naleven. Het is voor ons allemaal een ander jaar dan we vooraf dachten, maar samen staan we sterk. Bel of mail ons als je vragen hebt. Dit kan via info@cycleforhope.nl of 078-6111 355.