Normal 0a77d12c683ede5d24c4e6bade96152ff9557f81

Trails met Ray gaat de uitdaging aan.

Ray Geraerts

( 24 uur | Lid van team: Je Maatje )

Opgehaald

140
93% bereikt van mijn streefbedrag € 150
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Een mountainbike is meer dan een fiets, het maakt avonturen mogelijk. Het geeft je een gevoel dat je leeft, heel essensieel, maar te vaak vergeten. Het is zo vanzelfsprekend, totdat het niet meer mogelijk is, dan pas ga je het missen. Hoe mooi is het dat je op een mountainbike mensen kunt helpen. Op een mountainbike, grenzen opzoeken en verleggen. Op een mountainbike andere mensen leren kennen.  Op een mountainbike problemen vergeten, meer rust in je hoofd. Niet voor niets is mijn motto " It's All About The Smiles".

Bij stichting "De Hoop" worden mensen gezien. Zij helpen kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen. Cycle for Hope ondersteund de stichting "De Hoop" door het organiseren van wieler evenementen.

Een combinatie die mij aanspreekt, vandaar dat ik mee wil doen met een team aan de MTB Marahon. Om geld op te halen door 24 uur af te zien op de Veluwe. Door grenzen te verleggen, andere mensen te leren kennen. Ik heb zin in dit avontuur, trots op mijn team en dankbaar voor de steun die ik krijg.

Beschikbare activiteiten:

  • 24 uur
  • 12 uur
  • 6 uur