Ik doe mee

Jannie Jonker

( Inschrijfgeld fietser | Fietser | Lid van team: Team Timon  )

Opgehaald

675
90% bereikt van mijn streefbedrag € 750
0% Bereikt van mijn doel 400 km

Ik bereid me voor op een onvergetelijke ervaring. Samen met een aantal collega's doe ik mee! Dit betekent dat we in 48 uur maar liefst 1200 km gaan fietsen. We fietsen met een team van Timon een rondje door Nederland: 400 km per persoon, in vier etappes van 100 km! Een grote fysieke uitdaging, waarvoor ik hard aan het trainen zijn.

Ik doe dit natuurlijk niet zomaar: we willen hiermee geld ophalen voor De Hoop GGZ. Vanuit Timon/TIM Stichtse Vecht voelen we ons verbonden met deze doelgroep en zien wij het belang van het werk dat zij doen. Dat willen we graag ondersteunen. Via dit linkje vind je meer informatie: Het doel | Cycle for Hope. Daarnaast hoop ik op deze manier TIM Stichtse Vecht op een positieve manier zichtbaar te maken.

Het zou ons heel erg helpen als ik dit niet alleen hoef te doen, maar daarbij ook op jullie support kunnen rekenen! Dit kan op de volgende manieren:

  • Supporten langs de route of bij het begin- of eindpunt: we starten op donderdag 30 juni rond 15.00 uur bij De Hoop GGZ in Dordrecht en eindigen hier op zaterdag 2 juli rond 15.00 uur. Tussendoor komen we langs de volgende wisselpunten: Noordwijk, Zeewolde, Sneek, Gees, Ambt Delden, Zelhem, Helden, Vijlen, Vessem, Etten-Leur en Kamperland. Mocht je ons op één van deze locaties willen aanmoedigen, laat het dan even weten, dan delen wij de tijdsplanning met je. We zouden het vooral heel leuk vinden om een aantal collega’s bij de start of het eind te zien!
  • Doneren: een donatie voor het doel wordt erg gewaardeerd. 

Jannie

Beschikbare activiteiten:

  • Fietser
  • Begeleider