Pooh si re

Deodaat Gerard Tadema

( Lid van team: De Fontein fietst voor (de) hoop )

Opgehaald

100
40% bereikt van mijn streefbedrag € 250
Qr
0% Bereikt van mijn doel 50 km

Als domineeszoon was ik in de prettige situatie dat de pastorie op 50 meter van onze school stond. Samen met een vriend ging ik dus bijna iedere pauze even naar huis, waar mijn moeder voor ons een glas drinken en wat lekkers klaar had staan. Op onze deurpost prijkte de welbekende "Er is Hoop" sticker. Mijn goede vriend zei dan steevast als we naar binnen gingen...Pooh si re! 

Pooh si re! oftewel een anagram van Er is Hoop! Er is Hoop voor u, voor jou en voor mij. Die hoop is niet in onszelf te vinden en dat weten we ten diepste allemaal, al hoewel het voor je idee misschien wel goed gaat in je leven. Hierin is de Liefde, niet dat wij God lief hebben gekregen, maar dat Hij ons liefhad en Zijn Zoon, Jezus Christus, zond als verzoening voor onze zonden. (1Joh.4:10)

De Hoop biedt hoop voor mensen, zoals jij en ik, die door een diep dal gaan in hun leven. Op de website van Er is Hoop staan verhalen van mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Deze verhalen wil ik graag met je delen. Kijk op: 

www.dehoop.org

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met racefietsen. Gewoon om van de natuur te genieten op de Veluwe en met een racefiets kom je dan net even verder dan op een gewone fiets. Ik ben dus geen goede fietser en ga niet voor eigen prestaties...dus ik wil je dan ook niet vragen om mijn prestatie op die dag te belonen, maar help mij om de Stichting De Hoop te sponsoren, zodat zij nog meer mensen in nood die hoop kunnen geven, die ieder mens zo nodig heeft in het leven. Sinds 2018 ben ik met mijn gezin lid van de Hervormde Gemeente de Fontein in Nijkerk. Samen met een groep gemeenteleden fietsen wij voor de Hoop. https://deelname.cycleforhope.nl/teams

Hartelijk dank namens al die mensen die dankzij u/jouw bijdrage Hoop krijgen...

Pooh si re...

Deodaat Tadema